It’s getting close | mammatillceline

mammatillceline

Annons

It’s getting close

Det känns verkligen att det börjar närma sig. Vaknar på nätterna för att fylla på energi , alltså godis haha. Har sån värk i magen ovanför blygdbenet, så det känns som en kniv som nån stoppat in där och vrider om så fort jag rör mig. Tröttheten är helt sjuk, kan sova fram till maj om det skulle vara så. Ryggen har börjat ge vika, skulle behöva gå på en ordentlig massage där nån tar i riktigt ordentligt. Är super glömsk och det finns inte mycket jag bryr mig om helhjärtat just nu förutom min lilla bebis, min man å vårat hem. Är verkligen i en liten bubbla.

Alla går runt och varnar för att sen är man minsann trött och man får inte sova och bla bla men jag kan OMÖJLIGT förstå, hur jag kan va mer trött och slutkörd än nu. Kanske får äta upp det jag precis sa. Men om jag blir gamla vanliga energi fyllda Amanda så kommer jag klara det alldeles utmärkt. Denna graviditet har tagit mig själv ifrån mig. JAG SAKNAR MIG!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats